23.12.2012 10263

Okulumuz 1999 yılında hizmete girmiştir.Gündoğmuş ilçesine  bağlı köylerin öğrencileri yatılı olarak eğitim ve öğretimine devam etmekte olup öğrencilerin her türlü ihtiyacı ücretsiz olarak karşılanmaktadır.Aynı zamanda Gündoğmuş İlçe Merkezinden öğrenciler eğitim-öğretime gündüzlü olarak devam etmektedirler. Okulumuza ait 100 yatak kapasiteli pansiyon mevcut olup kız ve erkek bölümü olmak üzere iki kısımdan oluşmaktadır.Okulumuzun ismi Açılışta Gündoğmuş YİBO iken İlçemizde çıkan orman yangınında Şehit düşen Abdullah AYDIN isimli orman mühendisinin ismi verilerek ´´ Şehit Orman Mühendisi Abdullah Aydın YİBO´´ olarak değiştirilmiştir. 4+4+4  sisteminden sonra ise Okulumuzun ismi Şehit Orman Mühendisi Abdullah Aydın Yatılı Bölge Ortaokulu olarak değişmiştir.